Faun – Oyneng Yar

Faun – Oyneng Yar

Tavsiye niteliği taşıyabilecek, kaliteli yüzlerce şarkı için Youtube Dünyadan Sesler Kanalı’na abone olmayı unutmayın.




Grup Hakkında

faun - oyneng yar“Faun 2002 yılında kurulmuş Alman müzik grubu. Tarzları pagan-folk ve ortaçağ müziği olarak tanımlanır. Müziklerinde eski enstrümanları (harp, flüt) sıkça kullanırlar. Vokalistleri Almanca, Latince ve İskandinav dilleri dahil olmak üzere birçok dilde şarkı söylemiştir.”
Albümleri olan Eden’de sözleri Uygurca olan Oyneng Yar isimli bir şarkıyı dinlemektesiniz.

 

 Diskografi

  • Zaubersprüche (2002)
  • Licht (2003)
  • Lichtbilder (DVD, 2004)
  • Renaissance (2005)
  • Totem (2007)
  • Ornament (DVD, 2008)
  • FAUN & The Pagan Folk Festival – Live feat. Sieben & In Gowan Ring (2008)
  • Buch der Balladen (2009)
  • Eden (2011)
  • Von den Elben (2013)
  • Luna (2014)
  • Midgard (2016)




Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir